April 20, 2024

Kórejský pletený vrchný vzor pre jesennú módu 2022

Wenyu

Pletené vrcholy plodín sú základy šatníka v každej sezóne. So všetkými pletenými materiálmi, ktorý je základný, ako aj moderný, sa dajú použiť v rôznych každodenných noseniach a veríme, že štýlové šatníkové svorky budú vyzerať najlepšie pre jesennú módu 2022, aby boli o niečo voľnejšie a oveľa zábavnejšie.

V tomto roku bolo naším cieľom objaviť krásne aj elegantné topy alebo tričká, ktoré by sme mohli každý deň alebo kancelárske oblečenie pre tieto jesenné vzory 2022. Pre hľadanie nášho editora sme zaokrúhlili všetku preferovanú módnu motiváciu a vytvorili sme záznamy z kórejských pletených plodín, ktoré zaujali náš záujem ideál preč.

Withyoon.Officiálne

Sú pletené vrcholy plodín teraz ideálne?

Pokiaľ sa snažíme diverzifikovať naše oblečenie, to, čo veľa módnych vplyvníkov, najmä kórejských žien, nosí na jeseň 2022 vzor, ​​ako aj vírusové kdekoľvek na Tiktok, ako aj na Instagrame Feed, yup to je správne. Sú jednoduché, ako aj flexibilné, rovnako ako sú normálne odolné voči vráskavke, z ktorých všetky sú skvelé veci na výber, čo nosiť počas najpriaznivejších sezón.

paknamae

Na začiatku každej sezóny ste online na vzrušenie z toho, že ste do svojej rutinnej rotácie do svojej rutinnej rotácie. Počas jesene je nový produkt normálne nový vrchol háčkovania plodín alebo často požadujeme dva.

Pozri tiež

Obchod a štýl, svadba
Najviac sprievodca pri výbere svadobných podujatí šaty

Ako upraviť pletenú plodinu ako kórejský módny blogger?

Prejdite nadol naše výsledky na internete, okrem nejakej módnej inšpirácie modelu Trendy Knit Tops, ako aj to, ako presne používať ideálne teraz na pomoc pri podnietení určitej motivácie kórejských žien nižšie, ako aj toho, ako sa zmiešať, ako aj zhodovať.

Nosenie s malou sukňou

xxixu.

timelady_official

Spárovanie s voľnými nohavicami

wenyu.uu

Fine_sem

Likeher_official

odbeginning_

odbeginning_

S krátkymi nohavicami

ilyu_dy

Nakupujte pletené vrcholy

Leave a Reply

Your email address will not be published.