April 30, 2024

Škaredé trendy v roku 2019 musíte úplne dávať pozor

strašné trendy v roku 2019, musíte si úplne dať pozor
22/07/2019, zverejnil Alanic Global
Módna scéna je v prírode celkom zvláštna. Na jednej strane nájdete množstvo trendových odevov, ktoré popularizujú celebrity a modely Instagramu. Na druhej strane nájdete oblečenie, ktoré sú hrozné, ale majú spravodlivý podiel fanúšikov.

Niektorí ľudia radi transformujú nepatrné oblečenie na elegantné oblečenie. Všetko, čo potrebujete, je ideálny druh príslušenstva a niektoré špeciálne doplnkové kúsky na vytvorenie outfitu, ktorý je elegantný a pohodlný. Jeden z populárnych výrobcov odevov v tomto odvetví prišiel so špeciálnou kolekciou, na ktorú sa musíte absolútne pozrieť. Čítajte teda na blogu nižšie, aby ste vedeli oveľa viac o tom.
Mocenské ramená
Väčšie ako životné plecia sa pomaly dostali do hlavného prúdu. Štýl 80. rokov sa stal masovým obľúbeným a medzi miléniami tiež získal veľké ocenenie.

V skutočnosti sú silové plecia ako moderná verzia prehnaného štýlu 8o. Tento štýl môžete do značnej miery vlastniť, ak máte istotu, že vytiahnete bizarné oblečenie s panache.

Silueta mysu
Capes sú teraz vecou. Na jeseň môžete vykopať rovnaké staré vrchné odevy a držať sa niečoho, čo je kvety, ale do oblečenia pridáva špeciálnu siluetu. Môžete dať svojim bundám toľko potrebnú prestávku a vybrať mys, ktoré je k dispozícii v návale vzorov.

Preto najlepším spôsobom, ako prinútiť váš Cape, je to, že sa rozhodnete pre neutrálne tónované maxi šaty a vytlačené mys.
Babička
Tieto legíny sú správne namontované, ale verzia babičky obsahuje prekvapenie, pripravte sa na panely výpisov, ktoré sa môžu pochváliť vintage výtlačkami a vintage prízvukmi. S týmto typom legín môžete upravovať krátke šaty alebo dokonca nadmerné tričko.

Rozhodnite sa pre špeciálne vzory, ako sú hviezdne noci, kvety akvarelu a dokonca aj vzor Ombre Sky.

Prešpinené svetre
Tento zimný čas si môžete vybrať rufované oblečenie, ak máte záľubu v historickom oblečení. Zdá sa, že rok 2019 privítal historické oblečenie s veľkými ramenami. Nájdete rôzne moderné verzie predmetov vintage odevov, ktoré sú čestné, ktoré sa dajú ľahko nosiť.

Preto, pre nadchádzajúcu sezónu pádov, ak sa chcete obliecť do obrodenia oblečenia, bolo by vhodné vybrať pastelový tónovaný sveter s vyšívanými detailmi kvetov pre roztomilý ženský vzhľad.

Ak chcete vedieť, ako sa stať distribútorom oblečenia, nezabudnite kontaktovať jedného z populárnych výrobcov v priemysle. Môžete sa pozrieť cez kolekciu Wear, ktorú poskytujú distribútori oblečenia. Vyberte požadované kusy a podľa toho uveďte hromadné potreby v tímu pomoci.

Značky:
distribútori odevov
Výrobca odevov
Výrobcovia odevov USA
Ako sa stať distribútorom oblečenia
výrobcovia veľkoobchodných odevov

0 0 hlasov
Hodnotenie článkov

Prihlásiť sa

Štítok

Názov*

E -mail*

webová stránka

Štítok

Názov*

E -mail*

webová stránka

0 komentárov

Inline spätná väzba
Zobraziť všetky komentáre

Leave a Reply

Your email address will not be published.